Over Fixdis

Bij Fixdis vind je iPhones die bijna niet van nieuw te onderscheiden zijn, maar dan tegen prijzen van tweedehands toestellen. Elke iPhone is grondig gecontroleerd en wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Fixdis.nl is een online winkel onder de vleugels van Amiri Telecom, een vertrouwd bedrijf dat al sinds 2007 gevestigd is in Hardenberg.

14.000+

reparaties uitgevoerd

20.000+

klanten geholpen

5.000+

iPhones verkocht

Onze missie

Bij Fixdis streven we ernaar om mobiele telefoons toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. Onze missie is om hoogwaardige refurbished iPhones aan te bieden en tegelijkertijd toegewijd te zijn aan een klantgerichte klantenservice.

Onze geschiedenis

Fixdis.nl is een online winkel onder de vleugels van Amiri Telecom, een vertrouwd bedrijf dat al sinds 2007 gevestigd is in Hardenberg met 1 fysieke winkel. Inmiddels heeft Amiri Telecom ruim 14.000 reparaties uitgevoerd, meer dan 20.000 klanten mogen helpen en meer dan 5000 refurbished iPhones verkocht.

Premium iPhone voor een zacht prijsje

#1 in Refurbishment

Bij Fixdis leggen we de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Elke iPhone dat we verkopen wordt grondig gecontroleerd en gereviseerd door onze deskundige technici om ervoor te zorgen dat het aan de hoogste standaarden voldoet.